До охорони об’єктів загальнодержавного значення потрібно залучати працівників приватних охоронних підприємств, – Арсеній Яценюк (відео)
понеділок, 2 лютого 2015, 16:53

На виїзному засіданні Державної комісії з надзвичайних ситуацій в Запоріжжі у понеділок, 2 лютого, Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк доручив Міністерству внутрішніх справ України провести розмову з представниками приватних охоронних підприємств щодо необхідності делегування їх працівників для охорони найбільш важливих об'єктів.

«Усі отримали ліцензії, всі мають можливість відрядити своїх працівників, - і працівників приватних охоронних структур віддати в резерв регіональних комісій із надзвичайних ситуацій», - підкреслив він.

Арсеній Яценюк зазначив важливість проведення засідання  Державної комісії з надзвичайних ситуацій саме в Запоріжжі: «Це одна з найбільш складних і потенційно небезпечних областей», - сказав він, нагадавши, що тут розташовані 33 хімічно небезпечних та 19 радіаційно небезпечних об’єктів.

Він повідомив, що сьогодні перевірив стан охорони Дніпровської ГЕС. «Можу відзначити позитивні зрушення», - підкреслив Глава Уряду.

Арсеній Яценюк окремо звернувся до Заступника Голови Державної комісії з надзвичайних ситуацій проінспектувати Запорізьку атомну електростанцію: «Запорізька АЕС – фактично найбільша в Україні, майже половина всієї енергії, яка виробляється в Україні атомними електростанціями, виробляється на Запорізькій атомній електростанції». 

«Наскільки мені відомо, Службою безпеки і правоохоронними органами вживаються всі заходи по охороні всіх ключових об'єктів, в тому числі й атомних електростанцій», - наголосив Глава Уряду.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua