Депутати «Народного фронту» передали медичне обладнання 79-й аеромобільній бригаді
вівторок, 3 лютого 2015, 02:00

Народні депутати фракції «Народний фронт» Ігор Бриченко і Тарас Кремінь разом з директором Миколаївського бронетанкового заводу Олександром Швецем в рамках проекту «Броньована медична допомога» передали медичне обладнання для спеціалізованих бронетранспортерів, які пристосовані для евакуації поранених з поля бою та надання першої медичної допомоги.

Збір коштів для допомоги Збройним Силам було розпочато Ігорем Бриченком та Тарасом Кремінем влітку 2014 року.

Проект стартував за допомоги Миколаївської дирекції «Ощадбанку», повідомляє прес-служба обласного осередку партії «Народний фронт».

Сучасне обладнання було передано заступнику командира 79-ї аеромобільної бригади полковнику Івану Савці та командиру медичної служби бригади. Наявність таких засобів у медичних БТРах значно покращує надання першої допомоги при пораненні.

Народний депутат Тарас Кремінь подякував директору і працівникам  Миколаївського бронетанкового заводу, «які не тільки розробили цю модель, але й ефективно її постачають на фронт».

«79-та бригада – це Миколаїв. А Миколаїв, маючи таких героїчних захисників, повинен забезпечити їх усім», - наголосив він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua