Парламент має захистити інформаційний простір України, - Вікторія Сюмар (відео)
вівторок, 3 лютого 2015, 02:00

Верховна Рада має довести, що спроможна ухвалювати закони, які здатні захистити країну, в тому числі інформаційний простір.

Про це заявила голова Комітету з питань свободи слова та інформації, заступник голови фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар, виступаючи з парламентської трибуни.

Вона підкреслила, що ситуація, коли під час війни українські канали транслюють серіали, які прославляють російську армію, є ненормальною.

«Це обурює сьогодні все українське суспільство. Чому ми дозволяємо сьогодні державі-агресору мати право власності в українських ЗМІ?», - наголосила Вікторія Сюмар.

«Сьогодні перед нами стоїть виклик – довести, чи ми є парламентом України, чи групкою лобістів. Давайте не забувати, що наша сила сьогодні в єдності та спроможності мобілізуватися і діяти не так, як ми діяли під час позачергового засідання, коли, даруйте, просто приймали заяви та звернення, а приймати закони, які конкретно дозволять Уряду, Президенту і нам з вами захищати свою країну», - резюмувала заступник голови фракції «Народний фронт».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua