Початок збору підписів за відставку Генпрокурора прискорив розслідування злочинів проти Майдану, - Антон Геращенко
вівторок, 3 лютого 2015, 13:13

Генеральна прокуратура активізувала розслідування злочинів проти активістів Майдану після початку збору підписів у Верховній Раді за відставку Генпрокурора Віталія Яреми.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», секретар Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Антон Геращенко у понеділок в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

Він зазначив, що проти активістів Майдану було скоєно цілу низку злочинів.

«По кожному злочину є питання. Слідство веде в основному Генеральна прокуратура, а міліція за її дорученням веде розшукові дії», - сказав депутат.

Він додав, що організатори злочинів - Янукович, Захарченко та близькі до них особи - перебувають на території Російської Федерації, яка відмовляється їх видавати.

Крім того, Антон Геращенко заявив про важливість внесення до чинного законодавства змін, які полегшують долю осіб, що співпрацюють зі слідством.

«Якщо ми не зможемо внести відповідні зміни до законодавства, ми не зможемо розкривати важкі та особливо важкі злочини. Особливо коли це стосується вузького кола осіб, злодіїв у законі та організованих злочинних угруповань», - наголосив народний депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua