Парламент має зберегти контроль за звільненням та призначенням голови Антикорупційного бюро, - Сергій Пашинський (відео)
вівторок, 3 лютого 2015, 13:42

Фракція «Народний фронт» вимагає збереження парламентського контролю за звільненням та призначенням голови Антикорупційного бюро.

Про це заявив заступник голови фракції Сергій Пашинський, виступаючи з трибуни Верховної Ради.

Він наголосив, що наразі законопроектом передбачається передача всіх повноважень по Антикорупційному бюро Президенту України.

«По-перше, в нашій Конституції чітко виписано, які повноваження Президента України. Президент Порошенко є нашим політичним партнером і соратником, але у нас – парламентсько-президентська республіка, і ми повинні думати не на місяць вперед, а на роки вперед, і лише тоді ці закони працюватимуть та будуть ефективними», - підкреслив Сергій Пашинський.

«Саме тому фракція «Народного фронту» звертається до авторів закону: ми готові голосувати, якщо в ст.6 ч.1 буде викладено у попередній редакція, де передбачається парламентський контроль за звільненням та призначенням голови Антикорупційного бюро», - сказав заступник голови фракції «Народний фронт».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua