Ігор Лапін: Довідка від військового комісара під час мобілізації нічого не дасть (відео)
вівторок, 3 лютого 2015, 14:43

Отримання довідки від військового комісару під час мобілізації для переміщення по країні є неефективною ідеєю і не є запобіжником для тих, хто хоче ухилитися від військової служби.

Про це сьогодні заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Ігор Лапін, коментуючи повідомлення Генерального штабу про необхідність отримання довідки у районного комісара для пересування в межах України.

"Як військова людина, я за здоровий глузд добрих ініціатив. Я упевнений, що довідка нічого не дасть, без будь-якої довідки у нас можна пройти через білоруський кордон, при чому взяти з собою все, що завгодно. Той, хто хоче втекти, той втече", - заявив колишній командир роти "Захід" 24-го батальйону територіальної оборони "Айдар" ЗСУ.

"Інакше вводимо військовий стан, переводимо рейки на потреби військового часу,  забуваємо про будь-які міжнародні допомоги, обмежуємо свободу слова і свободу мітингів. Якщо ми вже так робимо, то робимо комплексно усе. Вибірково робити це не треба", - наголосив народний депутат.

"Є розумні речі, а є абсурдні речі, довідки при внутрішньому переміщенні я вважаю абсурдом. Якщо ми кажемо, що обмежуючи виїзд для усіх чоловіків від 25 до 60 років, бо збираємо їх в одному місці, то давайте заборонимо жінкам вагітніти, бо у військовий час неможливо народжувати", - резюмував депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua