Олександр Турчинов: Я не знаю жодної європейської партії яка б носила ім’я свого лідера (відео)
понеділок, 22 вересня 2014, 03:00

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов  переконаний, що для того, щоб захистити Україну, всім свідомим патріотам “необхідно об’єднатись в єдиному фронті”.

Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу “1+1”.

Зокрема, за його словами в команді партії “Народний фронт” об’єднались “ті люди, які витримали всі виклики і не дали зруйнувати країну”.

“Це і військові командири, які захищали нашу країну і продовжують це робити не на дивані в фейсбуці, і  справді молоді політики, народжені Майданом”, - зазначив він, додавши, що це достатньо сильна потужна команда.

Відповідаючи на питання журналіста, чому Партія “Народний фронт” іде окремим списком, не об’єднавшись із іншими патріотично-налаштованими політичними силами,  Олександр Турчинов наголосив, що декларуючи європейські цінності, необхідно їх дотримуватись.

“Я не знаю жодної європейської партії, яка б носила ім’я свого лідера. Я не знаю жодної цивілізованої країни, де б відповідальність за політичну ситуацію в країні брали  на себе персональні політичні проекти, які носять ім’я того, хто їх організовує”, - сказав він.

“Це шлях, який Україна вже проходила і я вважаю, що це неправильна тенденція і не є європейським шляхом”, - зазначив Олександр Турчинов, додавши в цьому контексті, що не може спільна політична команда носити ім’я однієї людини, “навіть дуже поважної”.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua