Бойові командири у Парламенті засудили діяльність Всеукраїнського батальйонного братства
середа, 4 лютого 2015, 02:00

Українські військовослужбовці не мають ніякого відношення до Всеукраїнського батальйонного братства.

Про це у середу, 4 лютого, з трибуни Верховної Ради заявив Перший заступник голови парламентської фракції «Народний фронт», колишній командир добровольчого батальйону «Миротворець» Андрій Тетерук.

«Від усіх комбатів, які воюють на фронті, від усіх військових, які зайшли в Раду, заявляю, що ми не маємо жодного відношення до так званого Всеукраїнського батальйонного братства, яке розхитує ситуацію в центрі нашої країни», - наголосив Андрій Теретук.

За його словами, така поведінка є спробою підірвати інформаційний простір України та «зневірити народ України в тому, що наша армія переможе».

«Те, що наша армія переможе і боротиметься тільки з ворогом нашої країни – це є факт. Ми обов’язково переможемо і ми повинні вірити в те, що кожен військовий робить усе належне для того, щоб нищити російського окупанта будь-де, а не створювати інформаційний привід показувати, що в нас є якісь ситуації, які можуть тлумачитись двозначно», - зазначив перший заступник фракції «Народний фронт» у Верховній Раді.

Нагадаємо, що напередодні представники Всеукраїнського батальйонного братства прийшли під Адміністрацію Президента України на вул. Банковій, де провели акцію з вимогою до Президента Петра Порошенка ввести військовий стан.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua