Треба воювати проти всіх проявів російського агресора в українському інформаційному просторі, - Сергій Висоцький (відео)
середа, 4 лютого 2015, 02:00

Фракція "Народний фронт" наполягає на посиленні інформаційної безпеки від впливу російської пропаганди.

Про це, виступаючи з парламентської трибуни, заявив народний депутат, заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації Сергій Висоцький.

Він зазначив, що російські журналісти і медіа можуть бути не менш небезпечними, ніж установка "Град".

"Ми бачимо, як за останні дні у Парламенті сформувалось лобі, яке я не можу назвати інакше як проросійське. Треба воювати проти всіх проявів агресора в нашому інформаційному просторі", - заявив Висоцький.

Народний депутат зазначив, що ні для кого не секрет, що Росія через олігархів і офшори контролює багато українських ЗМІ.

"Учора цей сесійній зал провалив законопроект №1889 про посилення повноважень Нацради з питань телебачення та радіомовлення авторства народного депутата фракції «Народний фронт» Вікторії Сюмар. Завтра ми голосуємо за законопроект №1768 про виключення російської частки в українських ЗМІ, авторами якого є депутати «НФ» Сергій Висоцький, Андрій Левус та Микола Величкович. Якщо росіяни є серед власників українських ЗМІ, вони мають бути виключені, - наголосив Висоцький. - Ми будемо називати зрадниками кожного, хто не підтримає цей законопроект".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua