Арсеній Яценюк запросив парламентську коаліцію на консультації щодо подальших економічних реформ в Україні (відео)
середа, 4 лютого 2015, 13:34

Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк запросив керівників парламентської коаліції на консультації з Кабінетом Міністрів щодо подальшої програми економічних реформ і ухвалення необхідних законів у Парламенті.

«Підкреслюю, саме необхідних законів, а не політичних рішень», - сказав він на засіданні Уряду в середу, 4 лютого.

«Думаю, що буде правильно, якщо Уряд зустрінеться з керівниками парламентської коаліції з метою обговорення як програми співпраці з Міжнародним валютним фондом, так і подальших економічних реформ, які необхідні країні», - наголосив він.

Глава Уряду зазначив, що парламент наразі ухвалює політичні рішення на кшталт позбавлення статусу президента Віктора Януковича. «Не знаю, для кого він ще залишився президентом…», - додав Арсеній Яценюк.

«Але після наших консультацій з членами коаліції треба все-таки ближче переходити до більш практичних рішень. Складних, які не завжди легко сприймаються, але потрібних для країни», - підкреслив він.

Прем’єр-міністр висловив переконання, що «парламентська коаліція разом з Урядом і Президентом України далі буде іти шляхом правильних реформ і спільно нести політичну відповідальність за всі рішення»: «І з кожним днем у нас буде все менше популізму, а все більше прагматизму і націленості на реальний конкретний результат, а не на тимчасові політичні дивіденди, які дуже швидко зникають».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua