Уряд прийме рішення щодо механізму позбавлення статусу учасника АТО за неправдиві відомості, – Арсеній Яценюк (відео)
середа, 4 лютого 2015, 14:30

Кабінет Міністрів України планує наділити Міжвідомчу комісію з питань розгляду матеріалів про надання статусу учасника бойових дій особам, які брали участь в АТО, повноваженнями щодо позбавлення статусу учасника бойових дій у випадку подання до неї неправдивих відомостей. Про це повідомив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на засіданні Кабінету Міністрів України в середу, 4 лютого.

Він нагадав, що Уряд України прийняв рішення про звільнення  заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Дмитра Ісаєнка, який отримав статус учасника АТО.

Глава Уряду повідомив, що Кабінет Міністрів прийме рішення щодо механізму позбавлення статусу учасника бойових дій – «наділити комісію, яка працює при Державній службі ветеранів і учасників АТО, повноваженнями щодо позбавлення статусу учасника бойових дій в тому випадку, якщо до комісії подані неправдиві відомості».

Арсеній Яценюк звернувся до комісії невідкладно провести засідання і прийняти відповідне рішення щодо колишнього заступника міністра Дмитра Ісаєнка.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua