Арсеній Яценюк: «Найкращий формат переговорів – Київський»
четвер, 5 лютого 2015, 20:09

Найкращий формат переговорів - Київський формат, коли США, ЄС - Франція, Німеччина,  та Україна сидять за одним столом і мають єдину і сильну позицію, - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на прес-конференції за підсумками зустрічі з Державним секретарем Сполучених Штатів Америки  Джоном Керрі в четвер, 5 лютого.

Арсеній Яценюк наголосив, що Уряд України підтримує спільні дії Франції, Німеччини, ЄС та США у вирішенні конфлікту та зупинці російської агресії.

«Ми маємо - або мали - угоду в Мінську. І відбитки пальців президента Путіна є на цій угоді. Мати нову угоду, не виконуючи попередню – це здається мені пасткою», - підкреслив він.

«Закликаємо Росію виконати те, що було погоджено, авторизовано і підписано персонально президентом Путіним», - наголосив він.

Глава Уряду України наголосив, що Кабінет Міністрів підтримує спільні дії Франції, Німеччини, ЄС та США для вирішення конфлікту та зупинки російської агресії.

«Ми мали декілька форматів: Женевський, Нормандський. Переконаний, що найкращий формат - це Київський формат, коли США, ЄС - Франція, Німеччина,  та Україна сидять за одним столом і мають єдину, спільну, сильну й тверду позицію», - підкреслив Арсеній Яценюк.

«Наша єдина мета – досягти миру. Але ми ніколи не зрадимо наші цінності й принципи, ніколи не зрадимо своєї гідності й свободи. Ми ніколи не розглядатимемо нічого, що підриває нашу незалежність, територіальну цілісність та суверенітет», - наголосив Прем’єр-міністр України.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua