В Інтернеті поширили "фейкове" повідомлення з нібито перепискою депутатів "Народного фронту"
субота, 7 лютого 2015, 00:33

Сьогодні на одному з інтернет-ресурсів з'явилася недостовірна інформація щодо народних депутатів фракції "Народний фронт" Олександра Кодоли та Євгена Дейдея.

Видання розмістило замітку із зображенням мобільного телефону з текстовим повідомленням, в якому нібито Олександру Кодолі обіцяно винагороду від його колеги Євгена Дейдея за запитання Генеральному прокурору Віталію Яремі під час його виступу у Верховній Раді.

Народні депутати заявляють, що ця інформація не відповідає дійсності, а наведена фотографія – підроблена, що помітно навіть неозброєним оком.

Під час заслуховування у Верховній Раді інформації про діяльність Генерального прокурора, Олександр Кодола на прохання свого колеги по фракції Євгена Дейдея дійсно запитав Генерального прокурора про результати діяльності одного з прокурорів через те, що саме Кодола задавав питання від фракції.  Ніяких СМС повідомлень про це на телефон народний депутат не отримував.

Крім того, сам Євген Дейдей знаходився у цей момент у залі засідань парламенту і писати СМС у нього не було жодної необхідності. 

Окрім того, на підробленому фото зображено телефон моделі «Iphone», а Олександр Кодола користується мобільним телефоном іншого виробника.

Обидва депутати відомі своєю непримиренною позицією щодо захисту прав євромайданівців на Чернігівщині, Київщині та Одещині.

Євген Дейдей тривалий час займався справою одного з одіозних прокурорів, який боровся з майданівцями, а зараз будь-якою ціною намагається залишитися при владі. Тому запитання від народного депутата чекали і планували провокацію проти нього, але коли запитання озвучив інший народний депутат – Олександр Кодола - махінатори швидкоруч вигадали історію з «винагородою за запитання», імітували СМС-переписку, сфальшували фотографію та поширили все це у мережі Інтернет.

Головним завданням провокації були не народні депутати, а намагання поставити під сумнів правдивість запитання на адресу бандита в прокурорських пагонах.

"Подібними провокаціями шістки колишнього режиму Януковича, які досі чіпляються за владу, перефарбовуючись та намагаючись дискредитувати тих, хто активно з ними бореться, лише підтверджують, що їх час минув та покарання неминуче", - йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua