Комбати «Народного фронту» пропонують скасувати заборону на участь в АТО народним депутатам, - Вікторія Сюмар (відео)
понеділок, 9 лютого 2015, 12:19

Фракція "Народний фронт" наполягає  на ухваленні пакету законопроектів, які максимально посилюють захист військовослужбовців та дадуть можливість військово-промисловому комплексу ефективно працювати.

Про це заявила заступник голови фракції Вікторія Сюмар під час Погоджувальної ради.

"Це є комплекс законопроектів - №1806, №1688, №1694 і №1695, - які необхідно ухвалювати, вони стоять на вівторок, їх треба підтримати", - сказала вона.

За словами Вікторії Сюмар, ще одна ініціатива, яку запропонували комбати "Народного фронту", - виключити із закону про мобілізацію заборону брати участь у антитерористичній операції для народних депутатів України.

"Оскільки сьогодні ми знаємо, що є певні проблеми з мобілізацією, народні депутати можуть бути прикладом для народу, тут цілком нормальна ініціатива", - наголосила вона.

"Наші комбати кожні вихідні і кожні не сесійні тижні їздять в зону АТО, беруть участь у військових діях. Такий приклад буде позитивним для українського народу, коли це робитимуть і  інші народні депутати - це законопроект №1771, і я би дуже просила поставити його до порядку денного", - резюмувала представник "Народного фронту".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua