Верховна Рада має підтримати ініціативи Уряду щодо стабілізації економіки і курсу гривні, - Вікторія Сюмар (відео)
понеділок, 9 лютого 2015, 12:43

Верховна Рада має взяти спільну відповідальність і підтримати ініціативи Уряду щодо стабілізації економіки і курсу гривні. 

Про це заявила заступник голови фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар під час Погоджувальної ради.

«Уряд проводить складні переговори. Є шанс, що найближчим часом буде підписаний меморандум з МВФ, і виклик для українського Парламенту – наскільки скоро він зможе взяти відповідальність за підписання і реалізацію цього меморандуму із українським Урядом і Президентом», - сказала вона.

«Від цього прямо залежатиме стабілізація курсу валют і економічна стабілізація в Україні, оскільки сьогодні це є фактично єдина для країни можливість отримати міжнародну фінансову допомогу в умовах війни», - додала Вікторія Сюмар. 

Представник «Народного фронту» також звернулася до голів фракцій та парламентських комітетів з проханням підтримати урядовий законопроект про захист майнових прав держави і акціонерних товариств, аби максимально мобілізувати внутрішні ресурси до Державного бюджету.

Крім того, Вікторія Сюмар запропонувала ухвалити ще однин пріоритетний законопроект - про зменшення корупції у системі державних закупівель.

«Це необхідно для того, щоб зробити їх максимально прозорими і публічними. Законопроект стоїть на четвер, ми закликаємо підтримати його», - резюмувала народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua