Фінансова допомога Україні може стати найбільшою за всю історію МВФ, - В’ячеслав Кириленко (відео)
понеділок, 9 лютого 2015, 13:40

Уряд звернеться до Верховної Ради з пропозицією провести в період з 23 по 27 лютого спеціальне позачергове пленарне засідання для обговорення законопроектів щодо внесення змін до Державного бюджету на 2015 рік.

Про це заявив Віце-прем’єр-міністр – міністр культури, представник «Народного фронту» В’ячеслав Кириленко під час Погоджувальної ради.

«Таке позачергове засідання є вкрай необхідним для того, щоб ми могли успішно завершити консультації з місією Міжнародного валютного фонду. Хочу повідомити, що за теперішніми проектами фінансова допомога Україні може бути найбільшою за всю історію МВФ, якщо брати у співвідношенні до ВВП, який прогнозується у цьому році згідно з чинним бюджетом», - наголосив Кириленко. 

Віце-прем’єр-міністр також повідомив, що сьогодні зранку відбулося засідання Кабінету Міністрів, на якому обговорювався хід переговорів з Міжнародним валютним фондом, і вже до 15 лютого Уряд планує внести проект змін до Державного бюджету України на 2015 рік, а також пакет законопроектів, спрямованих на виконання цих змін.  

Як зазначив представник «Народного фронту», точна дата позачергового пленарного засідання буде визначена пізніше.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua