В'ячеслав Кириленко зустрівся з делегацією Світового Конгресу Українців
понеділок, 9 лютого 2015, 17:57

9 лютого відбулася зустріч Віце-прем’єр-міністра – Міністра культури України, представника «Народного фронту» В’ячеслава Кириленка з делегацією Світового Конгресу Українців (СКУ) на чолі з президентом СКУ Євгеном Чолієм.

В’ячеслав Кириленко подякував Євгену Чолію за допомогу, яку СКУ надає Україні: забезпечення українських військових необхідними медпрепаратами, навчання військових медиків, інформування світового українства про поточні події в Україні. Віце-прем’єр-міністр особливо підкреслив важливість такої допомоги у часи зовнішньої агресії проти України.

Зі свого боку, Євген Чолій поінформував про нещодавнє відкриття Представництва СКУ в Україні, яке очолив Сергій Касянчук. Президент СКУ наголосив, що організація і надалі готова надавати Україні всебічну допомогу та готова до тіснішої співпраці з Урядом.

В’ячеслав Кириленко доручив перевірити поточний стан виконання Меморандуму про співпрацю між Світовим Конгресом Українців та Кабінетом Міністрів України, а також посилити координацію дій з СКУ на рівні Уряду.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua