Благодійний фонд депутата «Народного фронту» обладнав палату для лікування бійців АТО
вівторок, 10 лютого 2015, 02:00

9 лютого у військовому шпиталі Миколаєва відбулося відкриття нової палати у терапевтичному відділенні для лікування бійців АТО.

Оснащення палати було здійснено повністю за рахунок благодійного фонду народного депутата фракції «Народний фронт» Ігоря Бриченка «Крокуємо з турботою».

Палата оснащена 3-ма функціональними, повністю автоматизованими ліжками з пультами дистанційного керування. Також палата повністю укомплектована меблями.

У заході взяли участь партнери Ігоря Бриченка по фонду - народний депутат фракції «Народний фронт» Тарас Кремінь та лікар-волонтер Миколаївської обласної лікарні Дмитро Бачинський.

За словами начальника терапевтичного відділення майора медичної служби Іни Візняк, відділення може прийняти до 80-ти хворих, а зараз лікування проходять 60 бійців.

За її словами, потреба у сучасних ліжках, наданих фондом Ігоря Бриченка, дуже велика: «Вони потрібні практично кожному. Тому що учасникам АТО доводиться носити велике навантаження. Бронежилет і спорядження – до 20-ти кілограм щодня. Це додаткове навантаження на хребет. Тому і молоді військові, і у віці – однаково потребують лікування хребта, а такі ліжка найбільш для цього підходять».

Окрім медичного обладнання та меблів від фонду було передано продукти для бійців, що проходять лікування у шпиталі.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua