Переговори можна вести з тими, хто дотримується домовленостей, - Остап Семерак
вівторок, 10 лютого 2015, 02:00

Події останніх місяців на Сході засвідчили, що сідати за стіл переговорів можна з тими, хто вміє дотримуватись досягнутих домовленостей.

Про це заявив член фракції «Народний фронт», перший заступник голови Комітету з питань європейської інтеграції Остап Семерак у понеділок в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

Він нагадав, що Мінський протокол – це основа будь-яких форматів переговорів, оскільки він є втіленням мирного плану, запропонованого Україною, першим пунктом якого є припинення вогню.

«І українська сторона виконала цей пункт», - наголосив народний депутат.

«На жаль, Російська Федерація, яка є одним із чотирьох підписантів Мінських угод, не виконує цих домовленостей», - додав він.

За його словами Остапа Семерака, керівники терористів, які у вересні підписали ці протоколи, побоялися їхати на січневі переговори, направивши замість себе помічників і таким чином фактично зірвавши перемовини.

«Арсеній Яценюк правий, коли говорить, що за стіл переговорів мають сідати ті, хто нас розуміє, хто розділяє наші цінності, хто зможе забезпечити виконання мирного плану», - наголосив Остап Семерак.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua