Арсеній Яценюк доручив розібратися з незаконними перевірками підприємців на місцях (відео)
середа, 11 лютого 2015, 14:28

На розширеному засіданні Уряду України в середу, 11 лютого, Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк звернувся до керівників ОДА взяти під контроль питання незаконних перевірок малих і середніх підприємств, а МВС України – порушувати справи за скаргами щодо незаконних перевірок.

Він наголосив на випадках невиконання на місцях ухваленого Парламентом закону щодо заборони на проведення перевірок для суб'єктів малого і середнього бізнесу: «За законом перевірки малого бізнесу заборонені протягом двох років, для всіх суб'єктів підприємницької діяльності - в першій половині поточного року».

«Мова йде про безпринципність, хамство і невиконання на місцях закону щодо заборони перевірок», - наголосив Арсеній Яценюк.

Глава Уряду звернувся до  керівників обласних державних адміністрацій взяти це питання під контроль.

Арсеній Яценюк також звернувся до підприємців: «Вони (перевіряючі) не приходять покращити економіку країни, вони за хабарем приходять. Женіть їх в шию».

До Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Прем’єр-міністр звернувся порушувати справи за скаргами щодо незаконних перевірок: «У вас є гарячі лінії по обласних управліннях внутрішніх справ.  Тільки скарга – порушувати справу».

Розширене засідання Уряду України проходить за участі Президента України Петра Порошенка, Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, голів обласних державних адміністрацій.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua