Путін розуміє лише мову сили, - Сергій Пашинський (відео)
четвер, 12 лютого 2015, 02:00

Україні необхідна деескалація конфлікту на Донбасі, оскільки з кожним днем можливість мирного врегулювання стає меншою і ситуація виходить з-під контролю політиків.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», голова Комітету з питань національної  безпеки та оборони Сергій Пашинський в ефірі програми «Час. Підсумки» на «5 каналі», коментуючи можливі варіанти розвитку ситуації на Донбасі після завершення переговорів «нормандської четвірки» у Мінську.

За його словами, Росія прагне перекласти на українську державу руйнування і борги по соцвиплатам, які накопичились за час військового протистояння.

«Глава МЗС Росії Лавров сьогодні вперше зробив цікаву заяву - він вимагає, щоб ми взяли на утримання терористів. Що це значить? Вони не змогли на цих територіях, не дивлячись на якісь економічні вливання, налагодити хоча б подобу соціально-економічного життя. Люди, яких вони туди делегували, зробити цього не змогли», - заявив Пашинський.

«Зараз  Росія розуміє, що для мирного врегулювання потрібні соціальні виплати, але вони хочуть перекласти на наш мінімальний бюджет уже те, що вони натворили на Донбасі: соціальні невиплати і зруйновану інфраструктуру на сотні мільярдів»,  - додав голова Комітету з питань нацбезпеки.

Сергій Пашинський підкреслив, що треба усвідомити, що Путін розуміє лише силу.

«Якщо ми будемо рухатися по зміцненню нашої армії, тоді мирний план може мати перспективу», - резюмував представник «Народного фронту».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua