У Конгресі США існує єдність щодо надання Україні зброї, - Павло Унгурян
четвер, 12 лютого 2015, 02:00

Вперше за багато років між республіканцями й демократами в Конгресі США панує єдність щодо українського питання.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», заступник члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Павло Унгурян у середу в ефірі одного з телеканалів.

Представник «Народного фронту» повідомив, що минулого тижня у Вашингтоні перебувала українська делегація, яка, зокрема, обговорювала з американською владою питання надання нашій державі зброї.

«Спікер Конгресу Джон Бенер заявив, що Україна – це єдине питання в Конгресі, де між двома таборами є абсолютна єдність у питанні надання Україні допомоги зброєю», - наголосив народний депутат.

«І демократи, і республіканці просять, вимагають від адміністрації свого президента виконувати акт підтримки свободи України, який був проголосований і який не зовсім виконується», - додав він.

Павло Унгурян нагадав, що документ передбачає як продовження санкцій проти Росії, так і надання Україні допомоги у вигляді постачання зброї.

«Саме в той день, коли ми зустрічались із конгресменами й сенаторами, відбувся своєрідний парламентський флешмоб, і старожили стверджували, що такого раніше ніколи не було: до мікрофона по черзі підходили сенатори від обох партій і просили свого президента надати Україні допомогу зброєю», - зазначив народний депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua