Генпрокуратура має оперативно завершити розслідування злочинів проти учасників Революції гідності, - Леонід Ємець (відео)
четвер, 12 лютого 2015, 15:11

Новопризначений Генеральний прокурор Віктор Шокін має протягом місяця розслідувати справи щодо розстрілів на Майдані та довести їх до суду.

Про це заявив член фракції "Народний фронт", перший заступник голови Комітету з питань правової політики та правосуддя Леонід Ємець, спілкуючись із журналістами в кулуарах  Верховної  Ради.

"Зараз є новий Генеральний прокурор, ми його попередили на засіданні фракції, що у вас початок обрахунку розпочався не з моменту вашого призначення", - заявив Ємець.

"Прокуратура уже працює рік - Махніцький, Ярема, тепер ви. Тим більше ви з Яремою працювали в одній системі цієї Генеральної прокуратури, вам не потрібно входити в курс справ. Є досвід роботи в прокуратурі, будь ласка, ми чекаємо протягом місяця максимум вже конкретних рішень по злочинцях", - повідомив Леонід Ємець журналістам про зміст розмови з Шокіним на засіданні фракції.

Він також  зазначив,  що прокуратура має всі можливості і важелі, щоб ефективно розслідувати справи.

"Все, що треба було доповнити,  ми до них звертались із пропозиціями, ніяких додаткових пропозицій ми не отримали. Вони запевняють, що у них є достатньо інструментарію для того, щоб розслідувати справу", - сказав перший заступник голови Комітету з питань правової політики та правосуддя.

"Питання "Чому немає результату до цих  пір?" - ми його задаємо постійно. Поки ми чуємо відповідь, що розслідування іде і ось-ось,  буквально післязавтра ви побачите звернення до суду із кримінальними провадженнями. Ми від них вимагаємо певного тайм-ліміту", - резюмував Леонід Ємець.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua