«Народний фронт» підтримує законопроект про Антикорупційне бюро, - Тетяна Чорновол (відео)
четвер, 12 лютого 2015, 16:14

Фракція «Народний фронт» підтримує законопроект про Антикорупційне бюро, - заявила народний депутат, член Комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони Тетяна Чорновол, відповідаючи на запитання журналістів. 

Вона повідомила, що під час розгляду законопроекту про Національне антикорупційне бюро на вчорашньому засіданні Комітету з питань протидії корупції, яке тривало до пізнього вечора, було узгоджено більшість поправок. 

«Насправді, я б хотіла більше змін (до законопроекту). Наприклад, мені незрозуміло, чому зловживання працівників Антикорупційного бюро повинні розслідувати ті ж самі працівники бюро? Але, по суті, у загальному форматі це дрібниця. Є ще цілий перелік таких питань, але я виношу їх за дужки, бо зараз важливо проголосувати за цей законопроект», - підкреслила Тетяна Чорновол.

Вона заперечила, що у коаліції є розбіжності по суті антикорупційного законопроекту. 

«Ніякої суперечки взагалі немає. Було єдине питання, яке я озвучила, і по ньому вже досягнуто домовленостей з Єгором Соболєвим у сесійній залі. По всьому іншому ще вчора досягнуто рішення підтримувати цей законопроект», - заявила представник «Народного фронту».

Як відомо, народні депутати під час ранкового засідання проголосували за включення законопроекту про Національне антикорупційне бюро до сьогоднішнього порядку денного. Проект закону розглядатимуть на вечірньому засіданні парламенту.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua