Перемир’я треба використати для максимального посилення української армії, - Антон Геращенко (відео)
п’ятниця, 13 лютого 2015, 02:00

Чергове перемир’я на Сході України необхідно використати з максимальною користю, щоб зробити українську армію якомога ефективнішою.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Антон Геращенко в ефірі програми «Час. Підсумки дня» на «5 каналі».

«Черговий етап перемир’я треба активно використовувати для озброєння України. Для ефективного використання тих 90 млрд. грн., які виділила Верховна Рада на 2015 рік на нашу армію, на оборону, щоб жодна копійка не була вкрадена», - наголосив він.

За словами Геращенка, Путін хотів вести переговори за інших умов – він сподівався, що бойовикам вдасться захопити більше території, і він зможе вести перемовини в Мінську з позиції сили.

«У бойовиків був план до 10 лютого повністю вийти на кордони Донецької та Луганської області», - уточнив народний депутат.

Представник «Народного фронту» наголосив, що саме завдяки героям, які билися за Україну, російсько-терористичні угруповання не змогли просунутись далі.

«Ми зробили так, щоб Путін виліз зі своєї нори в Кремлі та приїхав на переговори в Мінськ. Він би ніколи туди не приїхав, якби не бачив, що все настільки погано», - підкреслив Антон Геращенко.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua