Відводити війська можна лише після підтвердження ОБСЄ про відступ російських окупантів, - Юрій Береза (відео)
п’ятниця, 13 лютого 2015, 13:10

Відведення українських військ, згідно з мінськими домовленостями, можна здійснювати лише після того, як спостерігачі ОБСЄ підтвердять факт відступу підрозділів Російської Федерації.

Про це заявив заступник голови фракції «Народний фронт», голова підкомітету Комітету з питань національної безпеки і оборони Юрій Береза у четвер в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1».

«Я глибоко переконаний, що відводити важку техніку та артилерію українські війська зможуть лише після того, як місією ОБСЄ буде підтверджено відвід на домовлені позиції російських військових підрозділів», - сказав він.

«Наголошую: саме російських військ на ті позиції, про які було домовлено у Мінську», - додав народний депутат.

За словами Юрія Берези, протягом трьох діб, які передували переговорам у Мінську, на всіх блок-постах у Донецьку бойовиків замінили на кадрових військових російської армії.

«І все це «м’ясо» було кинуте, в тому числі, на штурм Дебальцевого, де вони, перепрошую, гинули, як собаки, яких кинули на знищення», - сказав він.

«Тому відвід військ з української сторони може початися лише тоді, коли місією ОБСЄ буде підтверджено, що Росія відступила», - резюмував Юрій Береза.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua