Генпрокуратура має притягнути до відповідальності депутатів АР Крим, які голосували за організацію незаконного референдуму, - Антон Геращенко (відео)
п’ятниця, 13 лютого 2015, 14:47

Генеральна прокуратура має притягнути до кримінальної відповідальності за державну зраду депутатів Автономної республіки Крим та Севастопольської міської ради, які голосували за організацію незаконного референдуму щодо приєднання до Російської Федерації.

Про це заявив член фракції «Народний фронт», радник міністра МВС Антон Геращенко, коментуючи журналістам у кулуарах Верховної Ради ухвалення відповідного звернення парламенту до Генерального прокурора України (№1842, автор - народний депутат Антон Геращенко).

«На моє глибоке переконання, всі, хто це зробив, - є злочинцями. Вони порушили 109-110 статті Кримінального кодексу. Це державні зрадники, і оцінка їх дій має носити кримінальний характер», - сказав він.

«Зараз ці люди спокійно приїздять до України, ходять до ресторанів, розвивають свій бізнес і не несуть жодної відповідальності. Ми маємо досягти того, щоб Генеральна прокуратура після цього звернення дала оцінку незаконним діям та оголосила їх у розшук. Якщо їм дуже подобається Росія - нехай живуть у Росії. Оскільки, якщо вони кудись виїдуть, вони будуть арештовані і екстрадовані в Україну», - заявив Геращенко.

За словами представника «Народного фронту», в Інтернеті є список осіб, які голосували за анексію Криму, тому ГПУ не матиме проблем з їх пошуком.

Антон Геращенко також публічно подякував депутатам Автономної республіки Крим та Севастопольської міської ради, які не підтримали незаконну постанову про анексію Криму: «Ви молодці, ви сміливі люди, і вам якраз держава повинна допомагати і підтримувати, бо ви тепер переслідуєтесь у Криму».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua