Антон Геращенко: Якщо Путін порушить мінські домовленості, будуть нові санкції
субота, 14 лютого 2015, 02:00

Якщо президент Російської Федерації Володимир Путін не буде дотримуватись мінських  домовленостей, то в майбутньому Україна і світова спільнота продовжать санкції, які довели свою дієвість.

Про це член фракції "Народний фронт", радник міністра МВС Антон Геращенко повідомив в ефірі "Шустер LIVE" на телеканалі "24".

"Саме завдяки фінансовим санкціям і двократному падінню цін на нафту Путін особисто  приїхав на мінські переговори. І уже з'явившись особисто, він продемонстрував свою  вразливість, хоча до цього намагався робити вигляд, що він сильний і ніхто на нього вплинути не може", - сказав Геращенко.

"Це неправда. Росія путінська - це "колос на глиняних ногах". Весь великий, середній та малий бізнес чудово розуміє, що майбутнього у Росії немає – закордонні інвестиції із Росії  ідуть геть, видобуток нафти падає, нових розробок там не буде, оскільки накладені санкції  на нові технології: всі проекти по видобутку нафти і газу за Полярним колом повністю закриті",  - зазначив народний депутат.

"Китай насправді ставить Росію у таке становище, що навіть незручно говорити, і робить усе, що вигідно йому, тому найближчим часом Путін залишиться без останніх союзників, усіма забутий і покинутий", - наголосив представник "Народного фронту".

На думку Геращенка, Путін зараз робить усе, щоб гарно виглядати в очах російського народу.

"Для цього йому треба показувати, що у нього все добре, що Новоросія існує і так далі. Що треба робити нам? Озброюватись, озброюватись і ще раз озброюватись, і робити нашу армію сильною", – сказав він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua