Арсеній Яценюк: Робиться все для збереження життів військовослужбовців та утримання обороноздатності держави (відео)
середа, 18 лютого 2015, 13:55

Президент України, Міністерство оборони та  Генеральний штаб роблять усе «для збереження життів та утримання обороноздатності держави», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу, 18 лютого.

Глава Уряду підкреслив, що зараз боротьба, розпочата на Майдані минулого року, продовжується по всій лінії фронту, в Дебальцевому й Авдіївці.

Він наголосив, що Президент України, Міністерство оборони та  Генеральний штаб «роблять все для того, щоб зберегти життя наших військовослужбовців і далі продовжувати цю незламну боротьбу»: «Не можу розкрити всіх деталей, всієї інформації, але робиться все для того, щоби особовий склад Збройних Сил України був збережений і щоби обороноздатність українських Збройних Сил залишалась на тому ж високому рівні, на якому вона є».

Арсеній Яценюк висловив сподівання, що до кінця поточного дня Верховний Головнокомандувач разом із Генеральним штабом дадуть інформацію, яку очікує вся країна, щодо розвитку подій на фронті та військової ситуації в найбільш гарячих точках, в тому числі і в Дебальцевому», - сказав Глава Уряду.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua