В ОБСЄ відмовились визнавати повноваження так званого сенатора РФ від Криму, - Сергій Висоцький
середа, 18 лютого 2015, 17:23

Українська делегація на Парламентській асамблеї ОБСЄ домоглася відмови Асамблеї визнати повноваження члена делегації Росії від окупованого Криму Ольги Ковітіді.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат фракції «Народний фронт», заступник члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі Сергій Висоцький.

«Перший бій з росіянами – за право брати участь у заходах Асамблеї посадових осіб Росії, незаконно включених до делегації РФ від окупованого Криму», - зазначив він.

За словами Висоцького, віце-президент Парламентської асамблеї та голова грузинської делегації Георг Церетелі запропонував призупинити повноваження всієї російської делегації. Водночас Комітет з повноважень Парламентської асамблеї ОБСЄ рекомендував не визнавати повноважень так званого сенатора РФ від Криму Ольги Ковітіді.

«Перша перемога на цій сесії Парламентської асамблеї ОБСЄ: бюро одноголосно відмовилось визнати повноваження члена делегації РФ від окупованого Криму Ольги Ковітіді», - підкреслив Сергій Висоцький.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua