Олександр Турчинов: Обов’язок держави – забезпечити лікування і реабілітацію наших військових, які постраждали на Донбасі (відео)
четвер, 19 лютого 2015, 01:28

Під час сьогоднішнього засідання РНБО було ухвалено заходи щодо створення належної матеріально-технічної бази для лікування, реабілітації та оздоровлення військовослужбовців. Про це заявив Секретар РНБО, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов за підсумками засідання.

«Багато поранених сьогодні повертається з фронту, тому обов’язок держави – забезпечити їх лікування і реабілітацію», - зазначив він.

За словами Олександра Турчинова, РНБО розглянуло це питання, і до Верховної Ради буде внесено законопроект щодо оздоровчих закладів, зокрема санаторіїв, пансіонатів, що залишились у спадок від Радянського Союзу.

«Це питання вже кілька разів підіймалось у Верховній Раді, але я переконаний, що за сьогоднішніх умов парламент ухвалить це рішення, і всі оздоровчі заклади, що належать профспілкам, діятимуть для оздоровлення і реабілітації військових, які постраждали під час виконання свого обов’язку», - підкреслив Секретар РНБО.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua