Окупація України почалася після перемоги Януковича, - Тетяна Чорновол (відео)
п’ятниця, 20 лютого 2015, 02:00

Після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах стало зрозуміло, що Україна йде під окупацію Путіна.

Про це заявила народний депутат фракції «Народний фронт» Тетяна Чорновол у четвер в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1».

«Харківські угоди – цьому підтвердження», - сказала вона.

«Було чітко зрозуміло, що нас чекає ця війна. І нам дуже потрібно було встигнути підняти Майдан, щоб цю війну ми зустріли як держава, а не як окремі групи партизанів у карпатських лісах», - наголосила Тетяна Чорновол.

Вона зазначила, що завдяки Революції гідності Україна протистоїть російській військовій агресії цілісною державою із сильними духом громадянами.

Народний депутат підкреслила, що керівництву держави вдалося зірвати плани Путіна, який хотів «відкусити половину України».

Говорячи про рік, що минув після Революції гідності, Тетяна Чорновол сказала: «Патріотом в Україні стало бути модно. В південних та східних областях піднімають український прапор. На виборах там звучали патріотичні гасла. Маріуполь став українським. Дніпропетровськ і Харків став українським».

«Якщо говорити про парламент – то вперше там немає більшості олігархів. Вперше зламано дуже багато схем, через які з державного бюджету пропадали мільярди», - резюмувала Чорновол.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua