Влада повернула до держбюджету мільярди гривень, які розкрадалися олігархами, - Тетяна Чорновол (відео)
п’ятниця, 20 лютого 2015, 13:58

Деякі засоби масової інформації, що належать олігархам, доносять до людей спотворену інформацію про ініціативи влади, нагнітаючи паніку, через що в країні гальмуються радикальні реформи.

Про це заявила народний депутат фракції «Народний фронт» Тетяна Чорновол у четвер в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1».

Як приклад вона навела бюджет-2015, який критикують опозиційні політики. Зокрема, документ унеможливлює отримання мільярду доларів «липового» ПДВ зернотрейдерами.

«Багато років це намагалися зробити, але вдалося тільки нинішній Верховній Раді», - наголосила Чорновол.

Також в бюджеті-2015 передбачено збільшення ренти для спільних підприємств за видобуток нафти й газу до 70%.

«В 2013 році весь державний сектор видобутку газу давав дохід не більше 6 млрд. грн., а приватний – 28 млрд. грн.. Тому ви розумієте, як це було важливо – ввести цю ренту в 70%», - пояснила Тетяна Чорновол.

«Але хто про це буде говорити? Телеканали, які належать людям, котрі входять до цього приватного сектору?», - запитала вона.

На думку народного депутата, наразі це є величезною проблемою.

«Ми найбільше зараз програємо в інформаційному секторі – інформація не доходить до людей. І це стримує владу від дуже кардинальних кроків у сфері реформ. Побоювання того, що не так зрозуміють, що «замочать» ЗМІ, що зітруть на порох – це все існує», - наголосила Тетяна Чорновол.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua