Олександр Турчинов: Якщо зможемо йти вперед, працювати, змінюватись згідно з вимогами часу - ми переможемо!
п’ятниця, 20 лютого 2015, 14:32

Україна вистояла і перемогла рік тому завдяки тисячам небайдужих людей, які вийшли на вулиці, завдяки героям Небесної сотні, які пішли вперед, жертвуючи собою для того, щоб країна змогла підвестись з колін.

Про це у своєму блозі написав Секретар РНБО, один із лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов з нагоди річниці подій на Майдані.

«Лише рік минув з трагічних подій на Майдані, розстрілу мирних демонстрантів та втечі Януковича, а здається, що ціле життя. Цих подій не те що на рік, вистачить на століття: пік тиранії, трьохмісячне протистояння, революція, війна, окупація, створення майже з нуля боєздатної армії, відновлення системи управління країною. І знову по колу: війна, окупація, героїчна боротьба...», - йдеться у повідомленні.

Секретар РНБО переконаний, що фінал цієї боротьби залежить лише від українців. «Якщо зможемо, зціпивши зуби, йти вперед, працювати, змінюватись згідно з вимогами часу - переможемо», - сказав він.

Олександр Турчинов зазначив також, що Україна після цих подій вистояла і перемогла завдяки тисячам небайдужих людей, які вийшли на вулиці, завдяки героям Небесної сотні. «Вони пішли вперед, жертвуючи собою для того, щоб країна змогла підвестись з колін. Україна вистояла під час військової агресії завдяки тим героям, які щодня, не вагаючись, йшли у бій, щоб ціною власного життя захистити свою Батьківщину. Коли в України є такі сини та доньки, ми приречені на перемогу», - переконаний Секретар РНБО.

«Вся країна стала єдиним Майданом, барикади якого сьогодні стоять на східних рубежах. Майдан непереможний, тому що у ньому наша українська душа. З нами правда, з нами Бог, з нами Україна! Слава Україні!» - наголосив Олександр Турчинов.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua