Українські парламентарі взяли участь у пікетуванні посольства Росії в Естонії
п’ятниця, 20 лютого 2015, 21:49

Сьогодні, 20 лютого, українська парламентська делегація, яка перебуває з візитом в Естонській Республіці, взяла участь у пікетуванні посольства Російської Федерації в Таллінні. Українські парламентарі вийшли на пікет до посольства з гаслами та плакатами проти агресивної політики Кремля щодо України та нагадали про події на Майдані в Києві.

Про це повідомив народний депутат парламентської фракції «Народний фронт» Олександр Кодола, який безпосередньо став співорганізатором цієї акції, на своїй сторінці у Фейсбук.

За словами Кодоли, оскільки українські парламентарі, які перебувають у складі делегації в Естонії, не зможуть взяти участь у вшануванні пам`яті за загиблими безпосередньо на Майдані – було вирішено приєднатися до акції протесту разом з місцевими активістами біля стін Російського посольства в Талліні.

«Україна вистояла і перемогла рік тому дякуючи тисячам небайдужих людей, які вийшли на вулиці, завдяки героям Небесної сотні, які пішли вперед, жертвуючи собою для того, щоб країна змогла підвестись з колін», - написав Олександр Кодола.

За словами парламентаря, «Вся країна стала єдиним Майданом, барикади якого сьогодні стоять на східних рубежах».
«Україна вистояла під час військової агресії завдяки тим героям, які щодня, не вагаючись, йдуть у бій, щоб ціною власного життя захистити свою Батьківщину. Ми переможемо!» - резюмував представник «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua