В'ячеслав Кириленко провів зустріч з директором польського Інституту Адама Міцкевича Павелом Поторочином
понеділок, 23 лютого 2015, 17:00

«Ми зацікавлені у спільних проектах з ЄС, але передусім з польськими партнерами», - наголосив представник «Народного фронту» в Уряді України В’ячеслав Кириленко.

23 лютого, в рамках робочого візиту Віце-прем’єр-міністра – Міністра культури України В’ячеслава Кириленка до Республіки Польща відбулась зустріч з директором Інституту Адама Міцкевича Павелом Поторочином.

Сторони обговорили розширення двостороннього співробітництва у сфері культури з використанням польського досвіду у створенні і реалізації культурних проектів.

«Ми зацікавлені у спільних проектах з ЄС, але передусім з польськими партнерами», -наголосив В’ячеслав Кириленко під час зустрічі.

«Українська культура, багаті традиції повинні бути якнайширше присутні у світі, особливо у контексті антипропаганди», - зазначив Павел Поторочин, детальніше зупинившись на окремих успішних проектах польської сторони у пропагуванні позитивного іміджу РП за кордоном.

У цьому контексті польська сторона поінформувала про позитивний результат функціонування інтернет-порталу Culture.pl та висловила готовність допомогти Україні у створенні подібного ресурсу.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua