В'ячеслав Кириленко зустрівся з Міністром культури Польщі Малґожатою Оміляновською та Міністром освіти Польщі Йоанною Клюзік-Ростовською
понеділок, 23 лютого 2015, 18:11

23 лютого, в рамках робочого візиту до Республіки Польща Віце-прем’єр-міністр – Міністр культури України, представник «Народного фронту» В’ячеслав Кириленко провів зустрічі з Міністром культури та національної спадщини Польщі Малґожатою Оміляновською та Міністром національної освіти Польщі Йоанною Клюзік-Ростовською.

В’ячеслав Кириленко обговорив з Малгожатою Оміляновською реалізацію спільних проектів у галузі культури. Сторони домовилися провести влітку у Варшаві чергове засідання Українсько-польської комісії з питань національно-культурної спадщини. «Для України надзвичайно важливим є досвід Польщі у популяризації своєї культури за кордоном. Ми вдячні польським друзям за готовність ним ділитися», - зазначив В’ячеслав Кириленко.

З Міністром освіти Польщі Йоанною Клюзік-Ростовською В’ячеслав Кириленко обговорив створення Українсько-польської Ради обміну молоддю та перспективи навчання українською мовою дітей громадян України, які перебувають в Польщі. Польська сторона підкреслила готовність допомогти Україні у реформуванні системи освіти.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua