Автомобіль депутата «Народного фронту» потрапив у засідку в зоні АТО
середа, 25 лютого 2015, 14:13

Автомобіль народного депутата фракції «Народний фронт», координатора добровольчого батальйону «Київ-1» Євгена Дейдея потрапив під обстріл у Мар’їнському районі Донецької області.

Про це народний депутат написав на своїй сторінці у Facebook.

Євген Дейдей повідомив, що обстріл автомобіля розпочався, коли він та люди, котрі перебували разом із ним у машині, зупинилися, аби поміняти колесо.

На думку народного депутата, його автівку «вели» та чекали нагоди для нападу.

«Мені зараз навіть важко визначити, з чого стріляли, але залпи РПГ-7, здається, точно були», - сказав він.

«Якийсь час ми намагалися вести вогонь у відповідь, проте сили явно були нерівними», - додав представник «Народного фронту».

За його словами, після того, як стало зрозуміло, що противник має явну перевагу в силі, було ухвалено рішення відійти в лісосмугу.

«Інформації про мінні зони й розтяжки на цій території не було, тому в певний момент зупинилися і просто чекали світанку. Звісно, телефонів із собою ніхто не брав», - повідомив Євген Дейдей.

Вранці координатор батальйону «Київ-1» та його бійці вийшли на дорогу, на якій їх згодом підібрали місцеві мешканці й довезли до Курахова.

«Дякую всім за підтримку! Я та мої бійці живі лише завдяки вашим молитвам!», - написав він.

«Забої та травма ноги зупинять мене лише на кілька днів, після чого я маю намір повернутися назад до Курахова й далі воювати разом зі своїми бійцями», - наголосив Дейдей.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua