Вікторія Сюмар: Практично всі фракції, які входять до коаліції, висловили підтримку законодавчих ініціатив Уряду (відео)
четвер, 26 лютого 2015, 19:43

Верховна Рада збереться на позачергове засідання, щоб ухвалити законопроекти, запропоновані Урядом для стабілізації ситуації в економіці. 

Про це повідомила заступник голови фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар журналістам у парламенті за підсумками засідання Ради коаліції. 

«Буде доручення глави ВР про те, щоб комітети негайно зібралися вже буквально завтра, щоб всі профільні комітети могли дати свої рішення по запропонованих законопроектах», - сказала Сюмар. 

Вікторія Сюмар також зазначила, що практично всі фракції, які входять до коаліції, висловили підтримку законодавчих ініціатив Кабінету Міністрів. 

«Насправді є розуміння у всіх фракцій, за винятком хіба що «Батьківщини», щодо ухвалення законопроектів, запропонованих Урядом - пакету, який був погоджений у рамках Меморандуму з МВФ», - сказала представник «Народного фронту».

«Оскільки сьогодні принципово важливо стабілізувати ситуацію на валютному ринку, стабілізувати ситуацію в економіці і це, власне, прямо залежні речі, тому фактично всі фракції коаліції висловилися за підтримку», - підкреслила народний депутат. 

Вікторія Сюмар також зазначила, що відмова фракції «Батьківщина» голосувати за зміни до держбюджету на 2015 рік не вплине на ухвалення документа, оскільки є 300 голосів на його підтримку. 

Нагадаємо, вчора Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав терміново скликати засідання Верховної Ради для стабілізації ситуації з курсом гривні.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua