Під ініціативою вільної економічної зони в Одесі криється нова сепаратистська кампанія, - Андрій Левус
неділя, 1 березня 2015, 02:00

Член депутатської фракції  "Народний фронт" Андрій Левус звернувся до керівництва СБУ з проханням розібратись з проявами прихованого сепаратизму в Одесі.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Окупаційний блок" нав'язує Одесі сепаратизм в обгортці "порто-франко". Пресман, Кіссе, Скорик, Ківалов та Рабінович розпочали нову замасковану сепаратистську кампанію в Одесі", - йдеться в повідомленні. 

На думку народного депутата, зазначені особи прикривають сепаратизм "порто-франко - вільною економічною зоною".

Андрій Левус зауважив, що розкрутка проекту вже йде - агітація, збір підписів, законопроект, відновлюються мережі "антимайдану" та тітушок.

"Зокрема, на фоні регулярних терактів та наближення річниці "2 травня" всі ці тенденції набирають небезпечних обертів",  - наголосив він. 

"Більше того, я закликаю ГПУ дати правову оцінку й негайно вжити заходів щодо народних депутатів, причетних до нападу на одеський Євромайдан 19 лютого минулого року, та тих, хто співпрацював з проросійськими бойовиками, хто 2 травня вчинив озброєний напад на мирних одеситів та гостей міста", - заявив народний депутат. 

Окрім цього, він виступив з ініціативою розглянути на найближчому засіданні Комітету ВР з нацбезпеки та оборони питання щодо запобігання терористичним загрозам в Одесі та Харкові.

"Путін готує нам другу серію "руської весни". Зупинити її треба зараз, на старті", - наголосив Андрій Левус. 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua