Військова рада «Народного фронту» розробляє нову оборонну концепцію держави, - Сергій Пашинський
середа, 24 вересня 2014, 15:30

Військова рада «Народного фронту» розробляє нову оборонну концепцію України, повідомив кандидат у депутати Верховної Ради від партії «Народний фронт», колишній виконувач обов’язків Глави Адміністрації Президента України Сергій Пашинський.

Про це він сказав у середу, 24 серпня, під час чату з читачами інтернет-видання «Главред».

«Станом на сьогоднішній день Україні потрібна докорінно нова оборонна концепція. Військова рада «Народного фронту» зараз розробляє її, і я беру в цьому участь», - заявив Сергій Пашинський.

На його думку, при розробці документа доцільно враховувати досвід тих країн, які майже постійно перебувають у стані неоголошеної гарячої війни (Ізраїль та Південна Корея).

«Нам потрібне повне кадрове оновлення Міністерства оборони, створення резервної армії, розгортання та озброєння Національної гвардії та інші мобілізаційні інструменти, які дозволять на порядок підвищити нашу обороноздатність», - додав депутат.

«Тільки ці заходи можуть забезпечити нам мир, а не якісь домовленості когось із кимось. Я особисто як один із ініціаторів створення, опікуюся проблемами Національної гвардії і вірю, що нам вистачить мудрості й політичної волі, аби ці програми реалізувати в повному обсязі», - наголосив Сергій Пашинський.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua