Вікторія Сюмар: Без ухвалення урядових законів ми не отримаємо кредит МВФ (відео)
понеділок, 2 березня 2015, 20:27

Верховна Рада має ухвалити зміни, передбачені законопроектом №2212 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення", оскільки без цього Україна не отримає кредит МВФ та не вдасться стабілізувати курс гривні.

Про це заявила заступник голови фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар, коментуючи з парламентської трибуни законопроект, яким передбачено, зокрема, виплачувати пенсії працюючим пенсіонерам в розмірі 85 відсотків, але не менше розміру прожиткового мінімуму встановленого для осіб, які втратили працездатність.

"Це пакет, і від цього пакету прямо залежить, чи отримає Україна кредит МВФ. Так, справді, міжнародні партнери наші ставили питання, чому, коли вони нам позичають гроші, то в кожному євро 28 євроцентів там - німецького платника. І цей німецький платник виходить на пенсію в 65 років, то уряду вдалось переконати, що у нас інший рівень життя і інші історії", - заявила Сюмар.

"Давайте подумаємо, чи будуть вдячні нам українські громадяни, якщо ми провалимо цей пакет і будемо підривати всю економічну стабільність, тому що від цього залежать кредити, валютний курс і багато чого в питаннях економіки, і треба бути відповідальними", - резюмувала народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua