О.Турчинов: Ми станемо потужною європейською країною з непереможною армією, і на цьому шляху нас ніхто не зупинить
середа, 24 вересня 2014, 16:01

Голова Верховної Ради України, один із лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов у середу відкрив ХІІ Міжнародну спеціалізовану виставку «Зброя і безпека-2014», яка проходить одночасно з Міжнародним авіакосмічним салоном «Авіасвіт-ХХІ».

Вітаючи учасників і гостей виставки, він підкреслив, що цей форум відбувається вже одинадцятий рік поспіль, але нинішнього року увага до виставки особлива, бо питання безпеки для країни, яка протистоїть агресії, особливо актуальне.

«У цій ситуації ми повинні використовувати найкращі зразки зброї і захисту військових», - наголосив Голова Верховної Ради, висловивши сподівання, що «саме тут будуть підписані контракти, які забезпечать військових тими засобами захисту, яких вони конче потребують».

Керівник Парламенту зазначив, що Україна належить до небагатьох країн світу, які мають власний аерокосмічний комплекс. За його словами, це один з «найперспективніших напрямів, який підтримує український Уряд». «Ми повинні посилити нашу армію найкращими зразками літаків, гелікоптерів, «безпілотників», у той же час ми повинні дбати про мирне використання космосу і авіації», - заявив Голова Верховної Ради.

Сьогодні Україна, сказав О.Турчинов, перебуває у дуже тяжких умовах, разом з тим наголосивши, що «ми повинні використати все від нас залежне для розвитку оборонного та авіакосмічного комплексу, підтримки передових наукових розробок». Голова Верховної Ради висловив упевненість, що Україна «пройде всі випробування, які випали на її долю, і вийде з них з непереможною армією, яка матиме кращі зразки озброєння». «Ми станемо потужною європейською країною, це наш шлях, і ніхто нас на ньому не зупинить», - сказав він.

Гості і учасники виставки вшанували хвилиною мовчання українських воїнів, які загинули за незалежність і територіальну цілісність України.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua