Андрій Левус: Росія розпочинає проект «новая русская весна»
вівторок, 3 березня 2015, 02:00

У сепаратистських соціальних медіа розпочалася підготовка до нового етапу кампанії «русская весна» і анонсують активну фазу з дестабілізації ситуації в Україні уже через кілька тижнів.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook член фракції «Народний фронт», голова підкомітету Комітету з питань національної безпеки і оборони Андрій Левус.

«Територія, на якій діятиме проект, – Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв», - зазначив він.

Представник «Народного фронту» наголосив, що головна ціль кампанії – дестабілізація ситуації в Україні та формування «Новоросії» на всьому Південному Сході нашої держави.

За його словами, ініціатори «новойвесны» зазначають, що діяти відкрито вже не можуть, тому задіють нові форми та гасла для проекту.

«Мова, очевидно, йде і про теракти, і про соціальні бунти. Все це має на меті стати прикриттям для «зелених чоловічків», роль яких відіграватимуть бойовики ДНР/ЛНР родом зі згаданих областей», - написав народний депутат.

«Окрім цього, ймовірно, «новаявесна» буде проходити в поєднанні з черговим загостренням на східному фронті», - припустив він.

Андрій Левус уточнив, що першими паростками «новойвесни» стали кривавий теракт у Харкові, кампанія «Порто-франко» в Одесі та провокації-псевдопротести в Києві.

За його словами, у зв’язку зі складною ситуацією добровольчі батальйони відновили патрулювання міст Південного Сходу.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua