Судді Януковича мають понести відповідальність за злочини проти народу, - Антон Геращенко (відео)
середа, 4 березня 2015, 02:00

Судді Печерського районного суду Києва Оксана Царевич, Віктор Кицюк та Сергій Вовк виконували волю екс-президента Януковича, виносячи неправосудні рішення, тому мають понести за це відповідальність.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Антон Геращенко, коментуючи виступи членів «Опозиційного блоку», які висловилися проти надання згоди  парламенту на арешт суддів.

«Ці судді виконували вказівки президента Януковича по залякуванню народу України, забираючи водійські права навіть у тих людей, які не були в Межигір'ї, просто тому, що їх машини були зафіксовані працівниками ДАІ, які теж зараз знаходяться під кримінальною справою», - сказав Геращенко.

Він також поцікавився у колишніх «регіоналів», чи не будуть вони захищати суддю Макарівського райсуду Київської області Оберемка, який їздив п'яним за кермом і погрожував зброєю працівникам міліції.

Як відомо, Верховна Рада сьогодні надала згоду на затримання трьох суддів Печерського райсуду Києва Віктора Кицюка, Сергія Вовка та Оксани Царевич.

Вчора Голова Верховного суду України підписав згоду на арешт цих суддів.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua