Арсеній Яценюк доручив членам Уряду щомісяця звітувати про виконання плану Кабінету Міністрів (відео)
середа, 4 березня 2015, 13:52

Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк доручив всім членам Кабінету Міністрів України щомісячно звітувати «про те, які заходи виконані Урядом, що нам вдалося зробити, як ми виправляємо помилки, яких припускаємося, які результати вже досягнуті та які будуть отримані». Про це Глава Уряду сказав на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 4 березня.

Арсеній Яценюк повідомив, що на сьогоднішньому засіданні Уряд приймає рішення про затвердження плану заходів із чіткого виконання як Програми дій Кабінету Міністрів України, так і Стратегії розвитку України «Україна-2020», затвердженої Указом Президента України: «Це покроковий план, який ми вже реалізуємо майже протягом двох місяців, щодо проведення конкретних структурних реформ в країні - економічних, фінансових і соціальних».

Він також зазначив, що вчора президент Росії Володимир Путін «офіційно почав критикувати українські реформи»: «Табір критиків зараз має доволі професійного адвоката».

«Ми зі шляху реформ і зі шляху змін нікуди не звернемо. Усвідомлюємо, що на першому етапі вони складні, і сприйняття людей також непросте. Але ми знаємо, що це фундамент для подальшого економічного зростання в країні, для стабілізації, створення робочих місць, підняття заробітних плат і відновлення української економіки», - наголосив Арсеній Яценюк.

«Якщо ми так будемо покроково йти, як ми це робимо зараз, 2016 рік нарешті стане роком відновлення країни. І ми цей шлях спільно з Президентом, Парламентом, усім Урядом і основне – з народом України, пройдемо», - сказав Глава Уряду.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua