Зняття недоторканності з суддів – позитивна тенденція, - Андрій Парубій (відео)
четвер, 5 березня 2015, 02:00

Перший заступник голови Верховної Ради, представник «Народного фронту» Андрій Парубій назвав позитивною тенденцією ухвалені парламентом у середу рішення щодо зняття недоторканності і надання дозволу на затримання та арешт трьох суддів Печерського районного суду Києва.

Про це він сказав в ефірі «5 каналу».

«Це дуже добра тенденція, що ми, нарешті, через рік, почали притягати до відповідальності людей, які знищували будь-які громадянські свободи і використовували суд просто як механізм впливу на суспільство, як механізм впливу на Майдан», - підкреслив Андрій Парубій.

«Погано, що це сталося лише через рік і погано, що йдеться лише про трьох суддів», – додав він.

При цьому народний депутат висловив сподівання, що скоро громадськість дочекається рішень по цих справах.

Андрій Парубій також ствердно відповів на запитання ведучої, чи готуються нові подання на зняття недоторканності з суддів. «Так, нові подання готуються», – зазначив політик.

«Стосовно кого я, звичайно, не буду озвучувати, тому що це може зашкодити нашій роботі і нашим рішенням у Верховній Раді», – сказав Перший віце-спікер.

«Маю обнадійливу інформацію, що таких подань до Верховної Ради готується велика кількість. І я сподіваюсь, що Верховна Рада буде швидко та оперативно такі подання задовольняти», – додав він.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua