Олександр Турчинов та Радослав Сікорський відкрили у Польщі виставку українського художника
п’ятниця, 6 березня 2015, 02:00

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов разом з Маршалком Сейму Республіки Польща Радославом Сікорським відкрив у Сеймі Польщі виставку "Стіна" відомого українського художника Матвія Вайсберга, присвячену подіям на Майдані.

За словами Олександра Турчинова, символічним є те, що виставка Матвія Вайсберга відбувається саме в польському Сеймі, «адже Революція гідності в Україні розпочалась тоді, коли нам спробували закрити шлях до Європи».

«Мова мистецтва не потребує перекладу. Переконаний, ця виставка ще більше зблизить наші народи і стане ще одним кроком України до Європи», - наголосив Секретар РНБО.

5-6 березня Секретар РНБО Олександр Турчинов перебуває з візитом у Республіці Польща. У рамках візиту відбувся ряд двосторонніх зустрічей. Так, Олександр Турчинов зустрівся з Президентом Республіки Польща Броніславом Коморовським, Маршалком Сейму Республіки Польща Радославом Сікорським, Міністром закордонних справ Польщі Гжегожем Схетиною та Маршалком Сенату Республіки Польща Богданом Борусевичем.

Крім того, відбулися українсько-польські переговори під головуванням Секретаря РНБО України Олександра Турчинова та Керівника Бюро національної безпеки Республіки Польща Станіслава Козєя. Також Олександр Турчинов ознайомився з діяльністю Урядового центру безпеки.

На сьогодні заплановані зустрічі Секретаря РНБО з Прем'єр-міністром Польщі Евою Копач та Віце-прем'єр-міністром - Міністром національної оборони Польщі Томашем Семоняком.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua