Для суддів, які переслідували активістів Майдану, розроблено окремі люстраційні процедури, - Леонід Ємець
четвер, 25 вересня 2014, 03:00

Окремі процедури реалізації закону «Про відновлення довіри до суддів» стосуватимуться тих суддів, котрі під час Революції гідності приймали заздалегідь неправосудні рішення щодо активістів.

Про це заявив один з авторів  і активних лобістів законів «Про відновлення довіри до суддів» та «Про очищення влади», кандидат у народні депутати по мажоритарному округу № 221 від політичної партії «Народний фронт» Леонід Ємець.

Він зазначив, що відповідні звернення до парламенту щодо звільнення суддів готуватиме Вища рада юстиції на основі як загальних процедур, так і таких, що передбачають відповідальність саме за неправомірне переслідування учасників Революції гідності.

«Конкретні судді, які під час Майдану приймали заздалегідь неправосудні рішення разом з тими даішниками та міліціонерами, які писали рапорти під копірку, з однаковими орфографічними помилками – ці люди мають бути усунені від суддівства, від можливості здійснення функцій управління та представництва Української держави», - наголосив Леонід Ємець.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua