Арсеній Яценюк вимагає від місцевої влади терміново припинити обігрів повітря (відео)
середа, 11 березня 2015, 13:47

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк звернувся до органів місцевої влади в регіонах, де дозволяють температурні режими, терміново прийняти рішення «про зменшення температури теплоносія і зупинку обігріву повітря».

Про це Глава Уряду, лідер "Народного фронту" заявив у на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 11 березня.

Він підкреслив, що відповідно до закону, такі рішення - це компетенція органів місцевої влади.

Арсеній Яценюк нагадав, що три тижні тому дав доручення Віце-прем'єр-міністру - Міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадію Зубку провести селекторні наради, аби «навести лад в теплопостачанні в областях».

«На вулиці плюс 14, а батареї - плюс 50. У мене складається враження, що окремі теплопостачальні компанії умисно зацікавлені в тому, щоб обігрівати атмосферу і виставляти рахунки українцям за дороге теплопостачання», - наголосив він.

«Вимагаю від органів місцевого самоврядування відповідальності. Терміново прийняти рішення по тих регіонах, де це вже дозволяють температурні режими, щодо зупинки обігріву атмосфери і відправлення українцям рахунків незрозуміло за що», - підкреслив Глава Уряду.

Арсеній Яценюк також звернувся до  Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України доповісти, стосовно яких «Теплокомуненерго» прийняті рішення «щодо економії грошей і природного газу». «Міністра енергетики прошу взяти в цьому найактивнішу участь», - додав Прем’єр-міністр.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua